7 vuotta helvetissä – osa 3

Trigger warning / varoitus – seuraava teksti sisältää kuvaelmia viiltelystä, raiskauksista, abortista, kuolemasta sekä itsemurhasta.

Viiltelin toisinaan rangaistakseni itseäni, toisinaan että tuntusin edes jotain.
Viimeinen tikki oli raskaus pakotetun seksin jälkeen, jonka keskeytin abortoimalla. Järkeilin, että jos kaikki päivähaaveni koostuu eri tavoista tappaa itseni, lapsenkasvatus ei tule kysymykseenkään. En uskonut eläväni edes raskauden loppuun asti enää. Olin aivan loppu elämääni.
Äitini kuolemasta asti olin potenut syyllisyyttä että hän kuoli koska en lukenut hänen oireitaan oikein, ja nyt koin häpeää lapsen taposta. Näin kerroin tarinaa itselleni – että olen tappanut vanhemman ja nuoren sukupolven, eikä mulla ollut mitään oikeutta olla enää elossa. Ei musta ollut mihinkään.

notdeadyet

En osaa edes selittää miksi, mutta hain partneristani tukea. Vapisevin mutta selkein sanoin pyysin, että hän jättäisi viikonloppu-leirinsä välistä, koska pelkäsin että tapan itseni jos mut jättää nyt yksin.
Ja mitä se siihen sanoi?

”Ääh… eksä vois soittaa jolleki sun kavereista? Mul on nyt tosi kiire.” ja kirjaimellisesti juoksi pois mun luota, pois tästä painavasta taakasta. Tekemään jotain minkä tiesin olevan vapaaehtoista ja ylimääräistä, koska hän oli itse niin sanonut. Tässä vaiheessa tosin jo ymmärsin, ettei se halunnu olla mun kaa missään tekemisissä jossei se sille ollut hauskaa ja helppoa.

Itsemurhayritys tuli pian, kun olin yksin, mutta jollain tavalla selvisin siitä ulos vahvempana. Tarrasin ajatukseen että oikeasti; mielummin olisin kuollut kun tän tyypin kaa, ja vihdoin, VIHDOIN, uskalsin jättää hänet. Ei ollu enää mitään, mitä menettää.

LETMEGO

Jatkuu.

Teksti ja kuvitus: Memokkeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s